Ληστεία σε χρηματαποστολή: Καρέ – Καρέ η στιγμή που o ληστής μαχαιρώνει τον υπάλληλο (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο δράστης φαίνεται να έρχεται από το απέναντι πεζοδρόμιο, να μαχαιρώνει τον υπάλληλο να παίρνει τα χρήματα και να τρέπεται σε φυγή
    Βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ τη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην οδό 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

    Όπως φαίνεται ο υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι βγαίνει με τις «κασετίνες»” των χρημάτων από το κατάστημα για να περάσει απέναντι όπου είναι σταθμευμένο το όχημα της χρηματαποστολής.

    Όπως φαίνεται ο υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι βγαίνει με τις «κασετίνες» των χρημάτων από το κατάστημα για να περάσει απέναντι όπου είναι σταθμευμένο το όχημα της χρηματαποστολής.

    Ο δράστης έρχεται από το απέναντι πεζοδρόμιο, προσπαθεί να τους τις αφαιρέσει και τελικά τον μαχαιρώνει για να τις πάρει και να τραπεί σε φυγή. Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

    \

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε φίδι στον πεζόδρομο της Μαιζώνος – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της...

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η περιοδεία Φάμελλου στην Αχαϊα – Συνάντηση με Πελετίδη – Αλεξόπουλο

    https://www.youtube.com/watch?v=Yt3lGQZX8Sc Εγρσψε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Μαζί με τον πρόεδρο...