Ληστές χτύπησαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Λιόσια και βενζινάδικο στο Χαϊδάρι

    Ημερομηνία:

    Δύο ληστείες με στόχο ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και ένα βενζινάδικο σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Πρώτη χρονικά, στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκε η ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια.

    Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα κρατώντας ένα πιστόλι στα χέρια με το οποίο απείλησε τον υπάλληλο για να πάρει τις εισπράξεις και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, στις 3:25 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο άτομα «χτύπησαν» βενζινάδικο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

    Κρατώντας μαχαίρια στα χέρια οι δύο ληστές απείλησαν τον υπάλληλο τον οποίο υποχρέωσαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Κατά πληροφορίες και για τις δύο ληστείες υπάρχει υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...