Λιζέτα Νικολάου: Σήμερα, στο Παλαιό Φάληρο η κηδεία της τραγουδίστριας

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της Δευτέρας (14.8.2023) θα γίνει η κηδεία της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 72 ετών.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια χτύπησε άσχημα όταν έπεσε από σκάλες σε καφετέρια και έκτοτε νοσηλευόταν με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Λίγες μέρες μετά η Λιζέτα Νικολάου έχασε τη μάχη με το θάνατο, ενώ η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα.

    Όπως ανακοίνωσε ο γιος της από τον γάμο με τον Γιώργο Λιάνη, Αλέξανδρος, η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

    ICECAP

    Στην ίδια ανάρτηση ο Αλέξανδρος Λιάνης είχε εκφράσει το «ευχαριστώ» του για όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του «αυτές τις δύσκολες ημέρες».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Αίγιο οι Παπανδρέου, Γερουλάνος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ

    Στο Αίγιο βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο π. Πρωθυπουργός και...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν σήμερα Σάββατο 10-5-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓ. ΛΙΑΝΟ ΕΤΩΝ 86 Κηδεύουμε το Σάββατο 10-5-2025...

    19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ζευγάρι Γερμανών τουριστών – Ακρωτηριάστηκε η γυναίκα

    Ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05/2025) λίγο μετά...