ΛΟΓΩ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Εβαλαν απαγορευτικά σήματα στάθμευσης στην Γερμανού… που ούτως ή άλλως απαγορεύεται η στάθμευση! ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα… ωραία που παρατηρήσαμε στην Πάτρα.  Γερανός της τροχαίας μετέφερε σήματα και τα άφησε στην οδό Γερμανού και συγκεκριμένα το σήμα αυτό που αναφέρει ότι απαγορεύεται η στάθμευση.

    Σε έναν δρόμο που τυπικά απαγορεύεται η στάθμευση έτσι και αλλιώς. Άσχετα αν βλέπουμε και στις δύο πλευρές της οδού σταθμευμένα οχήματα με αποτέλεσμα ο δρόμος αυτός πολλές φορές να φρακάρει.

    Με λίγα λόγια απαγορεύεται η στάθμευση εκεί που ήδη απαγορεύεται και που κατά πάσα πιθανότατα τα οχήματα θα συνεχίζουν να σταθμεύουν. Πείτε μας λοιπόν: Ζούμε λοιπόν ή όχι στην πόλη της απόλυτης παράνοιας; Φυσικά πρόκεται για παραδοχή της Τροχαίας πώς… σηκώνει τα χέρια ψηλά με την σε καθημερινή βάση παράνομη στάθμευση στην οδό Γερμανού.

    ΛΟΓΩ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Εβαλαν απαγορευτικά σήματα στάθμευσης στην Γερμανού... που ούτως ή άλλως απαγορεύεται η στάθμευση! ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλη κυκλοφορίας 2026: Προσοχή, καμία παράταση! Οι προθεσμίες και τα αυστηρά πρόστιμα

    Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2026 «άνοιξαν» στην πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ και μαζί...

    Στο τελικό στάδιο καρκίνου ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Κρις Χόι – «Κατά κάποιον τρόπο βελτίωσε τη ζωή μου»

    Ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Σερ Κρις Χόι που ανακοίνωσε τον...

    Βιβλιοπαρουσίαση στην Πάτρα: “Ατελέσφορος εκσυγχρονισμός, ο Κώστας Σημίτης και η εποχή του”

    Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:00 οι Εναλλακτικές Εκδόσεις διοργανώνουν παρουσίαση του...

    Άγημα Αναβίωσης “Αγία Λαύρα 1821” 

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υψηλό αίσθημα τιμής, το Άγημα...