ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test η είσοδος στις δημόσιες υπηρεσίες

    Ημερομηνία:

    Είσοδο των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test εισηγήθηκε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

    Μετά τη σημερινή συνεδρίασή τους, οι ειδικοί αξιολόγησαν την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και εκτός από τις επιβαρυμένες περιοχές που θα ανέβουν στο επίπεδο 4, εισηγήθηκαν και άλλα μέτρα περιορισμού που θα αφορούν όλη τη χώρα.

    Με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιικού φορτίου στη χώρα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε οι πολίτες που θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απλησίαστα τα ελληνικά τυριά – Ανατιμήσεις έως και 120%

    Ακριβότερα ακόμη και κατά 120% σε σχέση με πέρσι...

    Έλλη Κοκκίνου: Έβαζαν σημάδι στο ντεκολτέ μου με τα γαρύφαλλα

    Μια προσβλητική συμπεριφορά με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο...

    Κωνσταντίνος Βασάλος: Οφείλω τα πάντα στο Survivor

    Για την πορεία του στην τηλεόραση, τον ρόλο που...

    Απόστολος Βανταράκης: «Ο αμίαντος πρέπει να απομακρυνθεί με κάθε τρόπο» (Ηχητικό)

    Ο Καθηγητής Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης, μιλώντας...