Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τις επαφές και τις σχέσεις που είχε η ανήλικη από την Πάτρα.
Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε μια μαθήτρια ουκρανικής καταγωγής, με την οποία η Λόρα φέρεται να είχε αναπτύξει σχέση, καθώς φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.
Πατέρας συμμαθήτριας της 16χρονης μίλησε στο Mega, περιγράφοντας όσα είχε εκμυστηρευτεί η Λόρα στις φίλες της σχετικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Η Λόρα φέρεται να είχε πει σε φίλες της ότι οι γονείς της δεν είχαν συμπαθήσει το κορίτσι με το όνομα Άννα, για αυτό και δεν την άφηναν να κάνει παρέα μαζί της.
«Μας έλεγε ότι η οικογένειά της και κυρίως ο πατέρας της, έκανε έλεγχο στο κινητό κάθε μέρα. Δεν είναι ότι δεν την άφηναν να βγαίνει έξω, αλλά ήθελαν να γνωρίζουν με ποιους μιλάει. Μας έλεγε η Λόρα ότι με μία κοπέλα από την Ουκρανία, οι γονείς της δεν την άφηναν να την κάνει παρέα, αλλά δεν μας έλεγε τον λόγο, απλά δεν την είχαν συμπαθήσει», έχει καταθέσει φίλη της 16χορνης.
«Είχε αναφέρει ότι οι γονείς της δεν την άφηναν να την βλέπει. Είχε πει ότι κάποια δώρα που έχει αγοράσει, κάποια πράγματα που έχει αγοράσει, τα έχει αγοράσει για να τα δώσει σε κάποιο κορίτσι, το κινητό ας πούμε είχε πει ότι το ‘χει αγοράσει για μία φίλη της, όταν κάλεσε το ταξί είπε ότι ήταν για μία φίλη της, Άννα, η οποία είναι ενήλικας και θέλει να πάει στην Αθήνα για να δει την γιαγιά της», λέει από την πλευρά του πατέρας φίλης της 16χρονης.
«Η Λόρα είχε αφήσει μία τσάντα με δύο τρία πράγματα στην κόρη μου η οποία πήρε τα πράγματα αφού της τα ζήτησε η Λόρα να της τα πάει στο σχολείο εκείνη την ημέρα».
Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 16χρονου κοριτσιού βρίσκονται σε αδιέξοδο. Οι γονείς της πηγαίνουν κάθε μέρα στην Ασφάλεια, με τη μητέρα να έχει ήδη διευκρινίσει ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την κόρη της.
Λένε ότι δεν γνωρίζουν με ποιον μιλούσε η 16χρονη στο διαδίκτυο, παρότι είχαν προσπαθήσει να ψάξουν το κινητό της.




