Λοβέρδος: Να εγγυηθεί ενότητα και διαδικασίες ο Παπανδρέου – Άλλος ρόλος δεν υπάρχει

    Ημερομηνία:

    Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει ο Ανδwρέας Λοβέρδος, ο οποίος επιμένει στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

    Σε δήλωσή του από το Καρπενήσι, όπου περιοδεύει, ο κ. Λοβέρδος, που είχε χθες σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου, έστειλε στην ουσία «μήνυμα» στον κ. Παπανδρέου ότι αποτελεί παρελθόν, καθώς ανέφερε τα εξής:  «Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος, στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ.Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης, πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά, εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει».

    Και συμπλήρωσε: «Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπό μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και, αν οι πολίτες με προτιμήσουν, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ». 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρωματικές κρέμες και αριστοκρατικά ρυζόγαλα: Ένα ανθολόγιο θαλπωρής

    Το ρυζόγαλο και η κρέμα είναι επιδόρπια για κυριακάτικα απογεύματα. Όχι,...

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο; Το σημείο που έχει +35

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο;! Μάλλον όχι,...

    Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση

    Οταν πρόκειται για το σεξ, υπάρχει παντού παραπληροφόρηση, αλλά κανένας...

    Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά το μαύρο πλαστικό; Τι δείχνουν οι μελέτες

    Λίγο καιρό πριν τα παγκόσμια ειδησεογραφικά πρακτορεία διατυμπάνιζαν τις...