Λοβέρδος: Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον Μητσοτάκη; Θα τον έχουν άλλα 50 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο ούτε από την αντιπολίτευση ούτε εντός ΝΔ ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο ίδιος το πίστευε ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016 παρότι δεν το πίστευαν όλοι ούτε στη ΝΔ. «Στη Νέα Δημοκρατία, δεν το πίστευαν οι μισοί που τον έλεγαν “Κούλη”. Τώρα τον έχουν έξι χρόνια. Και απ’ ό,τι φαίνεται θα τον έχουν καμιά πενηνταριά ακόμη. Βλέπετε καμιά προοπτική; Ποιος θα τον αμφισβητήσει;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    Φλίγκος

    Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι κάποιοι απο την αντιπολίτευση, από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν ότι θα κερδίσουν τον Μητσοτάκη, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας» για να προσθέσει το υποθετικό σενάριο: «Αν Μητσοτάκης έκανε εκλογές τον Φεβρουάριο, που δεν θα κάνει. Ποιος θα τον αντιμετώπιζε;».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να σας ραγίσουν την καρδιά

    Λοιπόν, συνέβη ξανά: Αυτό το άτομο για το οποίο...

    Πικάντικο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια και ντομάτα

    Αυτός είναι ένας Επτανησιακός μεζές, που σιγομαγειρεύεται στην κατσαρόλα. Στην Κέρκυρα το λένε...

    Απίστευτο: Μία 20χρονη είχε ανεξέλεγκτους οργασμούς «στα καλά καθούμενα» – Η θεραπεία που έλυσε το πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%b1-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%84%ce%bf/