Λυδία Ρούκα: Η Ελληνίδα που ζει σε σπίτι 7 τετραγωνικών στη Νότια Κορέα και έγινε viral – «Είναι λειτουργικό και κοστίζει 300 ευρώ τον μήνα»

    Ημερομηνία:

    Viral στα social media έχει γίνει μια Ελληνίδα η οποία ζει σε ένα σπίτι μόλις επτά τετραγωνικών μέτρων στη Νότια Κορέα.

    Η Λυδία Ρούκα μίλησε στο «Buongiorno» στο Mega το πρωί της Τρίτης (8.4.25) για την εμπειρία της να ζει στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, σε ένα τόσο μικρό σπίτι.

    «Είναι μία λύση για νέα άτομα που έρχονται να δουλέψουν στην Κίνα ή την Κορέα, όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις φοιτητικές εστίες. Είναι λειτουργικό, παρόλο που είναι αρκετά μικρό και κοστίζει 300 ευρώ το μήνα», ανέφερε αρχικά η Λυδία Ρούκα.

    «Είναι ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και ο κάθε όροφος έχει μία κοινόχρηστη κουζίνα. Κάποια διαμερισματάκια είναι πιο μεγάλα και με παράθυρο», ανέφερε.

    «Μένω εδώ τρία χρόνια και πριν έρθω ήμουν στην Κίνα, όπου εκεί ήταν πιο σοκαριστική η κατάσταση. Πήγα όταν τελείωσα το Λύκειο και ήταν το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης. Αυτό που με σόκαρε είναι ότι δεν έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Instagram και WhatsApp και δεν είχα τρόπο να επικοινωνήσω με τους δικούς μου», επισήμανε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Μπούρας: Από τους 20.000 υπό διαγραφή φοιτητές, μόλις 850 ζητούν επανεγγραφή

    «Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι περίπου σε 10...

    Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

    Σε έναν αγαπημένο της προορισμό, το Μπαλί, ταξίδεψε και...

    Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

    Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που...