“Λύγισαν” και οι αστυνομικοί από την κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό της από τον ιερέα – Πώς περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε

Ημερομηνία:

Τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του ιερέα, περιέγραψε με λεπτομέρειες η ανήλικη που τον κατήγγειλε για βιασμό, στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι αναφορές του κοριτσιού σόκαραν ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων, όπου κατέθετε επί ώρες. Είναι ενδεικτικό, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, ότι μία από τους αξιωματικούς που έπαιρνε κατάθεση από το κορίτσι, δύο φορές σταμάτησε τη διαδικασία και βγήκε έξω από το γραφείο, όπου ξέσπασε σε λυγμούς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, που βασίζεται στην κατάθεση 17 σελίδων της ανήλικης, ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι η οικογένεια του παιδιού είναι θεοσεβούμενη και χαμηλών τόνων. Αρχικά, προσπάθησε να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί της, παροτρύνοντάς την να του λέει τα πάντα. Όταν θεώρησε πλέον ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες, έφτασε στο σημείο να δράσει. Στις αρχές του 2019, όταν το κορίτσι ήταν περίπου 13 ετών, της ζήτησε με μήνυμα να του στείλει μία γυμνή της φωτογραφία. Στη συνέχεια, της έστειλε και ο ίδιος μία δική του παρόμοια φωτογραφία.

 

Κατάθεση ανήλικης: “Ό,τι γίνεται μένει εδώ, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς” της είπε ο ιερέας

“Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. ‘Ό,τι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου’, μου έλεγε”, ανέφερε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιέγραψε ότι μετά το κατηχητικό, ο ιερέας έδιωχνε τα υπόλοιπα παιδιά και ζητούσε από την ίδια να μένει στο τέλος. Εκεί, την κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως και μέσα στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το παιδί φοβόταν και σημειώνει ότι όλα αυτά, γίνονταν με τη βία. Ο ιερέας μάλιστα φέρεται να μιλούσε στην ανήλικη, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε ενήλικος και το φόβιζε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

“Θέλει να με εκδικηθεί” υποστήριξε ο ιερέας

Από την πλευρά του, ο ιερέας φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι: “Δεν ισχύουν αυτά που λέει. Δεν ξέρω γιατί τα είπε, μάλλον εκνευρίστηκε μαζί μου από κάτι και θέλει να με εκδικηθεί”.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Α’ Κατηγορία: Οκτώ γκολ η Θύελλα, νέα νίκη η Αχαϊκή

Το πρώτο πιάτο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας...

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή 25-10-2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Τελούμε την Κυριακή 25/10/2026 & ώρα 9.30 π.μ. στον...

Pizza Fan: «Έχω τρία παιδιά, δεν μπορώ να μείνω χωρίς μεροκάματο»- Η αγωνία πίσω από τα κλειστά καταστήματα

Σε καθεστώς έντονης αβεβαιότητας βρίσκονται εκατοντάδες εργαζόμενοι της Pizza...

Πάτρα – Χρήστος Μπούρας: Φοιτητικές Εστίες και φοιτητική μέριμνα σε μια νέα εποχή

Στο επίκεντρο της συζήτησης για το μέλλον του Πανεπιστημίου...