«Λύγισε» τον Παναθηναϊκό και πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός!

    Ημερομηνία:

    Ένας αποφασισμένος Παναθηναϊκός… άγγιξε το break στο ΣΕΦ, αλλά τα δικά του λάθη έδωσαν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα στους τελικούς της Basket League, επικρατώντας 73-70.

    Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του ντέρμπι για τρία δεκάλεπτο, μπαίνοντας στο τέταρτο με το +13 (61-48). Στην τελευταία περίοδο, οι «πράσινοι» έκαναν την αντεπίθεσή τους και πήραν ακόμη και το προβάδισμα (65-66), στο 38′. Ωστόσο, ένα αχρείαστο φάουλ του Αγραβάνη στη λήξη της επίθεσης στον Γουόκαπ «ξεκόλλησε» τους Πειραιώτες, οι οποίοι ανέκτησαν τον έλεγχο και με μεγάλη ψυχραιμία στη… ρουλέτα των βολών έφτασαν στη 14η σερί νίκη τους επί του «αιωνίου» αντιπάλου σε όλες τις διοργανώσεις.

    Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ με 20 πόντους (εκ των οποίων οι 16π. στο πρώτο δεκάλεπτο και 7 ριμπάουντ), με τον Γουόκαπ να προσθέτει 13π. και τον Σλούκα 12π.

    Από το «τριφύλλι», ξεχώρισαν οι Γκριγκόνις και Λι με 17π. και 14π. αντίστοιχα, με τον Αμερικανό να μοιράζει και 8 ασίστ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...