Λύτρας για επίθεση με βιτριόλι: «Αν η Ιωάννα δεν πήγαινε στο φαρμακείο, τώρα μπορεί να μη ζούσε»

    Ημερομηνία:

    «Τώρα ήταν ξεκάθαροι όλοι οι γιατροί ότι το βιτριόλι σκοτώνει», είπε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κατά την έξοδό του από το δικαστήριο.

    Φλίγκος

    Ο Απόστολος Λύτρας ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι η «Ιωάννα ήταν πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερε και πήγε στο φαρμακείο όπου ξεπλύθηκε αμέσως με νερό και μπόρεσε και πήγε στο νοσοκομείο». «Διαφορετικα», όπως τόνισε «όλοι οι γιατροί είπαν ότι οι πιθανότητες ήταν να μη ζήσει».

    ICECAP

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λύτρα:

    «Η σημερινή ημέρα ήταν μέρα που εξετάστηκαν οι άνθρωποι οι οποίοι περιέθαλψαν την Ιωάννα. Αυτό που ανέφεραν και είναι συγκλονιστικό είναι ότι με βάση τα ευρήματα που υπάρχουν σύμφωνα με τη δικογραφία, η κατηγορούμενη έκανε μετάγγιση του θειϊκού οξέος δηλαδή πήρε δυο συσκευασίες και τις ένωσε σε μια η οποία είχε πολύ μεγάλο στόμιο διότι στην αγορά πωλείται με μικρό στόμιο για αυτό πέτυχε με μια και μόνο ρίψη το συγκεκριμένο έγκλημα .Τώρα ήταν ξεκάθαροι όλοι ότι το βιτριόλι σκοτώνει.

    Σε αυτή την ποσότητα ,σε αυτή την πυκνότητα και μάλιστα χαρακτηριστικά είπαν όλοι ότι η Ιωάννα ήταν πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερε και πήγε στο φαρμακείο όπου ξεπλύθηκε αμέσως με νερό και μπόρεσε και πήγε στο νοσοκομείο. Διαφορετικα είπαν όλοι οι γιατροί ότι οι πιθανότητες ήταν να μη ζήσει. Από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας σε συνδυασμό με την κατάθεση του ιατροδικαστή νομίζω ότι δεν μένει σε κανέναν η παραμικρή αμφιβολία ότι δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει και να της κάνει μια ζημιά αλλά να τη θανατώσει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπαλάση

    Αύριο η κηδεία του 62χρονου Γιώργου Μπαλάση με καταγωγή...

    ΠΑΤΡΑ: Η Τελευταία Απολογία του Νίκου Κοεμτζή»

    Η Τελευταία Απολογία του Νίκου Κοεμτζή» του Βαγγέλη Γέττου  Σκηνοθεσία: Κώστας...

    Φώτης Μεταξόπουλος: Έγινε 90 ετών «ο Νουρέγιεφ του ελληνικού σινεμά»

    Εχοντας στο πλευρό του τα τρία παιδιά του ο «Νουρέγιεφ»...

    Οι swingers που είχαν μαζευτεί στην Κρήτη επισκέφτηκαν την ιστορική Μονή Αρκαδίου

    Ενα… οργιαστικό τριήμερο πολυεθνικών διαστάσεων έζησαν τα «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια που...