«Maestro»: Έκανε πρεμιέρα και αποθεώθηκε στο Twitter

    Ημερομηνία:

    Πρεμιέρα έκανε το βράδυ αυτής της Πέμπτης (13/10) η νέα πολυαναμενόμη σειρά του MEGA, «Maestro», που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

    Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.

    Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

    Η σειρά από τα πρώτα κι όλας λεπτά κέρδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούσαν για την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση.

    Το hasthag #maestro έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τις σκηνές και να «χειροκροτούν» τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

    Πολλοί ήταν και αυτοί που σχολίασαν θετικά τη συμμετοχή της Χάρις Αλεξίου, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ακόμη ένας λόγος για να βλέπουν τη σειρά.

    Δείτε κάποια από τα tweets

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι με άρωμα μαστίχας!

    Υλικά για την γέμιση 1.200ml γάλα 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 6 αυγά 1...

    Πάτρα: Νέα απάτη με δήθεν ατύχημα και λεία 3.000 ευρώ – Τι έκαναν οι δράστες για να πειστεί το θύμα

      Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων...
    Best Shop