Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το τρίτο μέρος – Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ημερομηνία:

    Τα γυρίσματα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του «Maestro» ξεκίνησαν και ένας νέος ηθοποιός «εισβάλλει» στο καστ.

    Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε γνωστή την είδηση.
    Αφού δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι η παραγωγή βρίσκεται και πάλι σε εξέλιξη, ενώ ανακοίνωσε την είσοδο ενός ακόμα ηθοποιού στη σειρά.

     

    Πρόκειται για τον Δημήτρη Γεωργιάδη, τον οποίο απολαμβάνει το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας». Δεν έχει γίνει ωστόσο, ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα υποδυθεί.

    Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρει: «Ημέρα 77η; Ή ημέρα 1η; Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα ξεκινήσαμε πάλι γύρισμα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Maestro (in Blue)..Αυτή τη φορά με ένα νέο έξτρα μέλος στο cast μας, αλλά και τον Δημήτρη Γεωργιάση στο Ωδείο Αθηνών».

    Δείτε την ανάρτησή του:

     

    Snapinsta_app_435791389_437621221973167_3484690160745580976_n_1080
    Snapinsta_app_435309043_1102614344347505_2175846060674605651_n_1080

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγγελική Νικολούλη: Οι φορές που ήρθε αντιμέτωπη με δολοφόνους στο «Φως στο Τούνελ» πριν από την υπόθεση Μουρτζούκου

    Το βράδυ της Παρασκευής (11.07.2025) η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε εκτάκτως στο...

    Η Ειρήνη Μουρτζούκου δηλώνει έτοιμη να μιλήσει για τον θάνατο του Παναγιωτάκη – Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της

    Η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει ομολογήσει τις δολοφονίες 4 βρεφών σοκάροντας το...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «Ογκολογική εγκατάλειψη»

    Ζήτημα «ογκολογικής εγκατάλειψης της Δυτικής Ελλάδας», θέτει ο πρόεδρος...

    ΠΑΤΡΑ: Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου στον Γιάννη Καρβέλη

    Εγραψε ο Μάκης Κατσιγιάννης: Επίσκεψη του Προέδρου και του...