Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

    Ημερομηνία:

    Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκινούν και η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στα νέα επεισόδια είναι μεγάλη.

    Μπορεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς να βγει σε έναν χρόνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, ωστόσο όπως δήλωσε επίσης, έχει ήδη γράψει τα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

    Την αποκάλυψη έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης με μία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το mail με τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου, ενώ συνόδευσε το instastory με το σχόλιο “Παξοί ερχόμαστε”, εκεί δηλαδή όπου διαδραματίζεται η σειρά.

    Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε LIVE τη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

      https://www.youtube.com/live/1Dx-NJNnS24      

    Τελετή Λήξης: Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Με τον πολύχρωμο, ηχηρό και δυναμικό απόηχο της Μεγάλης...

    Νεκρός και ο 9ος και τελευταίος αγνοούμενος σκιέρ στην Καλιφόρνια

    Ομάδες διάσωσης εντόπισαν και ανέσυραν νεκρό τον τελευταίο από...

    Αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Την Παρασκευή 27/2 η απόφαση στο Εφετείο

    Την Παρασκευή 27/2/2026 και ώρα 09.00 π.μ. θα ανακοινωθεί...