Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

    Ημερομηνία:

    Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκινούν και η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στα νέα επεισόδια είναι μεγάλη.

    Μπορεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς να βγει σε έναν χρόνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, ωστόσο όπως δήλωσε επίσης, έχει ήδη γράψει τα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

    Την αποκάλυψη έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης με μία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το mail με τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου, ενώ συνόδευσε το instastory με το σχόλιο “Παξοί ερχόμαστε”, εκεί δηλαδή όπου διαδραματίζεται η σειρά.

    Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένταση στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα: Μπουκάλι πέταξε ο συνήγορος υπεράσπισης στον συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας

    «Κόκκινο» χτύπησε πριν από λίγο το θερμόμετρο στη δικαστική...

    Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εκπτώσεις-Το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πένθος για τη Brigitte Macron – Πέθανε η αδελφή της λίγες ημέρες πριν το ταξίδι στη Βρετανία

    Η ψυχρή στάση της Brigitte Macron στο Λονδίνο και οι αμήχανες...