«Μαφία των γουναρικών»: Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της συμμορίας που έκλεψε γούνες αξίας 500.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη στο Πολύχρονο Χαλκιδικής και τέταρτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Ροζ Πάνθηρες», η οποία τον Οκτώβριο του 2021, είχε κλέψει από επιχείρηση γουναρικών στη Καστοριάπερισσότερες από 110 γούνες και παλτά αξίας 500.000 ευρώ.

    Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη χθες (15/1) το πρωί από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και του τμήματος Κασσάνδρας. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της αναπληρώτριας ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καστοριάς, για συγκρότηση και ένταξη ως μέλος, σε επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση οργάνωση, που επεδίωκε την τέλεση διακεκριμένων κλοπών, καθώς και για συνέργεια σε διακεκριμένη κλοπή, η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων της οποίας υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

    Ο κατηγορούμενος  ως μέλος της σπείρας, οδήγησε τον Σέρβο αρχηγό και μέλος της συμμορίας “Ροζ Πάνθηρες” και τους δύο συνεργούς του, στην περιοχή της Καστοριάς προγενέστερα της κλοπής, για συγκέντρωση πληροφοριών και κατόπτευση του χώρου και εν συνεχεία συμμετείχε στη μεταφορά των κλεμμένων γουναρικών στο κρησφύγετο της Θεσσαλονίκης.

    Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης 0,9 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα στην οικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (0,8 γραμμαρίων), η οποία και κατασχέθηκε. Από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

    Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθησαν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο πέρυσι, ακόμη ο 45χρονος Σέρβος αρχηγός και δύο συνεργοί του.

    Φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Law and Order» από τη σύλληψη του Σέρβου αρχιμαφιόζου:

    «Μαφία των γουναρικών»: Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της συμμορίας που έκλεψε γούνες αξίας 500.000 ευρώ

    «Μαφία των γουναρικών»: Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της συμμορίας που έκλεψε γούνες αξίας 500.000 ευρώ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυβέρνηση: Μέτρα για τα σχολικά πάρτι στα κλαμπ και την επαλήθευση της ηλικία

    Σ κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργείων Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης...

    Kαιρός: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας έως 12 βαθμούς – Πότε έρχονται τα πρώτα χιόνια

    Πτώση θερμοκρασίας και πρώτα χιόνια στα βουνά αναμένονται μετά...

    Κώστας Ρηγόπουλος: «Η Δ.Ε.Ε.Π. έδωσε λόγο και ρόλο σε όλους»

    Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ταυτίζονται με την πολιτική δράση. Η...

    Κίνα: Καταναλωτικά κουπόνια για νεόνυμφους με στόχο την αύξηση των γάμων

    Η πόλη Νίνγκμπο της ανατολικής Κίνας θα εκδώσει "καταναλωτικά κουπόνια γάμου" για ζευγάρια...