Μαγνησία: Ζει τελικά ο βοσκός που «πέθανε» σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ – «Για απανθρακωμένος καλός είμαι», έγραψε στο Facebook

    Ημερομηνία:

    Συγγνώμη επειδή μετέδωσε ότι ο βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα της ΕΡΤ πέθανε στη φωτιά στο Βελεστίνο, ζήτησε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Φρόσω Παύλου.

    Η κυρία Παύλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο ατόπημά της, το οποίο έγινε πάνω στην «πίεση του ρεπορτάζ», όπως ισχυρίστηκε.

    Φλίγκος

    Οι αναφορές της δημοσιογράφου στο 04.10 

    Η ανάρτηση του κτηνοτρόφου:
    GLEARNET

    Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας σκωπτικά «για απανθρακωμένος καλός είμαι».

     

    «Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου.

    Η ίδια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Τετάρτη είχε σημειώσει ότι τον κτηνοτρόφο «του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...

    To ξέσπασμα της πασίγνωστης Πατρινής για τον πρώην άνδρα της, επιχειρηματία: Δεν κάνω πίσω στη μήνυση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1/