Μαϊμού υπάλληλοι της ΔΕΗ εξαπάτησαν συνταξιούχο δικηγόρο στα Εξάρχεια – Πήραν χρήματα και χρυσαφικά

    Ημερομηνία:

    Μαϊμού υπάλληλοι της ΔΕΗ, εξαπάτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συνταξιούχο δικηγόρο στα Εξάρχεια και του απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά.

    Οι δύο απατεώνες εντόπισαν το θύμα τους στο δρόμο και το ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας του, στην οδό Ματζάκου. Όταν ο ηλικιωμένος έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα, τον πλησίασαν και του είπαν πως υπάρχει διαρροή ρεύματος στην πολυκατοικία, και έπρεπε να μπουν στο διαμέρισμα του για να διορθώσουν την βλάβη.

    Φλίγκος

    Ο 82χρονος τους πίστεψε, μπήκε με έναν από τους δράστες στο ασανσέρ και ο δεύτερος ανέβηκε από τις σκάλες. Όταν έφτασαν στον 5ο όροφο, ο ηλικιωμένης άνοιξε την πόρτα, και τον ακολούθησαν οι δύο κακοποιοί. Ο ένας τον απασχολούσε στην κουζίνα, και ο συνεργός του έψαχνε τα δωμάτια.

    Αφού βρήκε 800 ευρώ, μια χρυσή λίρα και χρυσαφικά, έκανε νόημα στο συνεργάτη του και εγκατέλειψαν το διαμέρισμα. Όταν ο συνταξιούχος δικηγόρος πήγε στο υπνοδωμάτιο του, αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε το 100. Την έρευνα για την σύλληψη των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο! “Εφευγαν” σκαμπό πάνω σε ΙΧ

    Εφευγαν τα σκαμπό και έπεφταν πάνω σε αμάξια! Κάπως...

    ΠΑΤΡΑ: Η Ασάλευτη Ζωή και η κίνηση των Ιδεών, στην Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς»

    Η Ασάλευτη Ζωή και η κίνηση των Ιδεών. “Οι διαδρομές...

    Συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας, Παναγιώτη Ανδριόπουλου, μς τον Νικόλαο Δελέγκο

    Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αιγιαλείας την Τρίτη 03/06/2025...