Μακελειό στη Λούτσα: Προφυλακίστηκαν οι δυο Τούρκοι – Αρνούνται τις κατηγορίες

    Ημερομηνία:

    Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δυο Τούρκοι, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο μακελειό στην Λούτσα με τους έξι νεκρούς ομοεθνείς τους.

    Πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία/οπλοχρησία και σύμφωνα με τις αρχές είχαν συγκεκριμένο ρόλο στην εκτέλεση των «έξι».

    Ο 32χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα τονίζοντας πως τα θύματα ήταν φίλοι του και δεν είχε κανένα λόγο να τους κάνει κακό.

    ICECAP

    Μάλιστα, φέρεται να παραδέχτηκε πως βρέθηκε με τους «έξι» την μοιραία ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ισχυρίστηκε πως έφυγε πριν την επίθεση. Ο 32χρονος κατηγορούμενος για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του φέρεται να προσκόμισε στην ανάκριση έγγραφα μεταξύ των οποίων και έκθεση της Δ.Ε.Ε. περί μη εύρεσης πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του.

    Σύμφωνα με τις αρχές ο 32χρονος, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του οδηγού του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, εμφανίζεται να είχε αναλάβει τις διαδικασίες ώστε να έρθουν στη χώρα μας οι «έξι» και στη συνέχεια να τους πάει στην Ιταλία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τους είχε προμηθεύσει με ψεύτικα διαβατήρια και ήταν εκείνος που βρήκε το σπίτι στη Λούτσα ώστε να είναι κοντά στο αεροδρόμιο.

    Ο 28χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να επέμεινε ότι δεν γνώριζε τα θύματα ισχυριζόμενος πως την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν αλλού.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μνήμες που χαράζουν και ξεθωριάζουν (αλλά δεν χάνονται) στο πέρασμα του χρόνου

    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Εκείνη την εποχή, στην περιοχή της πλατείας...

    ΠΑΤΡΑ: «Πολεμικό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε… πολεμική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την...