Μακελειό στο Κολοράντο : Πατέρας 7 παιδιών ο ήρωας αστυνομικός που δολοφονήθηκε – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

    Ημερομηνία:

    Συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μακελειό που σημειώθηκε στην πόλη Μπόλντερ του Κολοράντο, όπου δέκα άνθρωποι έπεσαν νεκροί από το χέρι ενόπλου.

    Πρώτος έφτασε στο σούπερ μάρκετ «King Soopers» όταν ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς ο αστυνομικός Έρικ Τάλι, που περιλαμβάνεται ανάμεσα στα θύματα.

    Μακελειό στο Κολοράντο : Πατέρας 7 παιδιών ο ήρωας αστυνομικός που δολοφονήθηκε – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

    Ο 51χρονος Έρικ Τάλι, που αψήφησε τον κίνδυνο για να σώσει τους συμπολίτες του, ήταν πατέρας επτά παιδιών. Υπηρετούσε τα τελευταία 11 χρόνια στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Μπόλντερ. «Έβαζε πάνω απ΄όλα την οικογένειά του», όπως λένε οι συγγενείς του. «Ήταν, από κάθε άποψη, ένας από τους πιο έντιμους αξιωματικούς στο αστυνομικό τμήμα του Μπόλντερ και η ζωή του ήταν πολύ σύντομη», δήλωσε ο εισαγγελέας της επαρχίας Μπόλντερ, Μάικλ Ντόχερτι.

     

    Απαρηγόρητος ο πατέρας του Έρικ Τάλι, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Denver7» ότι ο γιος του ήταν πολύτεκνος και το μικρότερο από τα επτά παιδιά του είναι 7 ετών. «Έδειχνε μεγάλη αφοσίωση στη δουλειά του ως αστυνομικός», δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού. «Αγαπούσε τα παιδιά του και την οικογένειά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε.

    GLEARNET

    Πολλοί μάρτυρες ανέβασαν σκηνές από την τραγωδία σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube.

     

    Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 14:30 τοπική ώρα (20:30 GMT) τη Δευτέρα, όταν ο ύποπτος μπήκε στο σούπερ μάρκετ και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

    Το αστυνομικό τμήμα της πόλης έγραψε στο Twitter ότι υπήρχε ένας ένοπλος δράστης στο σούπερ μάρκετ King Soopers. Με δεύτερο tweet της η αστυνομία καλούσε και πάλι τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή.

     

    Σε ότι αφορά τον δράστη, δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στοιχεία για την ταυτότητά του, αλλά ούτε και για τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του να σκοτώσει δέκα αθώους άνθρωπους.

    Αφότου πυροβόλησε και σκότωσε δέκα ανθρώπους, ο λευκός ημίγυμνος άνδρας – φορούσε μόνο το μποξεράκι του- με τα χέρια πισθάγκωνα συνελήφθη από αστυνομικούς. Όπως δείχνουν τα πλάνα που μεταδόθηκαν απευθείας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο σούπερ μάρκετ, είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ενώ διακρίνονται κηλίδες αίματος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είναι το αγουρέλαιο το πολυτιμότερο ελαιόλαδο; Πώς και πού το χρησιμοποιούμε;

    Το όνομα αγουρέλαιο περιγράφει τον φυσικό χυμό που προέρχεται από τη...

    EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Κάνει λόγο για προβοκάτσια Ρηγόπουλου – Δεν απαντά για όσα δείχνει το βίντεο

    Για την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου απαντάει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

    “Πάτρα Ενωμένη” – Κώστας Σβόλης: Παρέμβαση για την επίθεση στον Π. Ρηγόπουλο

    Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων Κώστας...

    Εκλογές ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Γιατί στηρίζει Κουνάβη ο Γιάννης Γιαννόπουλος

    Το πολύπειρο κομματικό στέλεχος Γιάννης Γιαννόπουλος, τάσσεται στο πλευρό...