Μάκης Βορίδης: «Η Μαρία Καρυστιανού αξιοποιεί το προσωπικό της δράμα πολιτικά» – «Απευθύνεται στον αντισυστημικό και αντιπολιτικό χυλό»

Ημερομηνία:

Με αφορμή τις σημερινές (26/5/2026) δηλώσεις  της Μαρίας Καρυστιανού και την κατάθεση του καταστατικού του κόμματός της στον Άρειο Πάγο, ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο, εξέφρασε την άποψη πως επί της ουσίας ο πυρήνας του πολιτικού της εγχειρήματος, είναι η αξιοποίηση της τραγικής ιστορίας της απώλειας της κόρης της, στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι:

«Η κα Καρυστιανού αξιοποιεί το προσωπικό της δράμα πολιτικά», τόνισε σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1», υπογραμμίζοντας πως «όσο το κόμμα της θα αποκτάει ταυτότητα, τόσο θα χάνει»,  επισημαίνοντας «πως απευθύνεται «στον αντισυστημικό και αντιπολιτικό χυλό».

Στην ερώτηση αν η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, Λάουρα Κοβέσι, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη απάντησε: «Εγώ στην ψυχούλα του καθενός δεν είμαι, τα κίνητρα δεν τα ξέρω. Βλέπω όμως πολιτικές δηλώσεις, βλέπω έωλες αιτιάσεις και βλέπω και απαράδεκτες διαβιβάσεις δικογραφιών».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Συγκέντρωση από ομάδα φοιτητών στην πλατεία Γεωργίου

Συγκέντρωση έκανε ομάδα φοιτητών στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην...

Λιόλιος: Δεν φεύγω αν δεν καθαρίσει το μπάσκετ, ήθελα τον Σπανούλη από το 2021

Ο επικεφαλής της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά...

Η ΟΙΚΙΠΑ για την Λιμνοθάλασσα Αιτωλικού: Ευτροφισμός και αδράνεια οι αιτίες του προβλήματος!

Οι φωτογραφίες της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού πριν από λίγες μέρες...