Μακρόν για 25η Μαρτίου: «Η δική σας ελευθερία, είναι η δική μας» (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    «Θα είμαστε στο πλευρό σας όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας ή όταν υπάρχει απειλή», είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

    «Είμαστε εδώ και θα είμαστε στο πλευρό όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας, όταν η αλληλεγγύη, μερικές φορές μπορεί να απουσιάζει, ή όταν υπάρχει απειλή. Γιατί η δική σας ελευθερία είναι η δική μας», είπε ο γάλλος πρόεδρος στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

    Στο τέλος μάλιστα του μηνύματός του είπε ξανά στα ελληνικά «η δική σας ελευθερία είναι η δική μας».

    «Η θέληση της Ελλάδας για ελευθερία υπήρξε και παραμένει σημείο αναφοράς, ένα καθοριστικό σημείο ένα φως για την Ευρώπη», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.

    Δείτε το μήνυμα του Γάλλου προέδρου στους Έλληνες:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...