Μακρόν για τριμερή με Τραμπ και Ζελένσκι: «Ας συνεχίσουμε την κοινή δράση για την ειρήνη και την ασφάλεια»

    Ημερομηνία:

    «Ας συνεχίσουμε την κοινή δράση για την ειρήνη και την ασφάλεια», δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά την τριμερή συνάντηση που συγκάλεσε στο Ελιζέ στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

    ICECAP

    “Ηνωμένες Πολιτείες, Ουκρανία και Γαλλία. Μαζί αυτή την ιστορική ημέρα. Συναντήθηκαν για την Παναγία των Παρισίων”, έγραψε στην πλατφόρμα Χ.
    “Έχουμε τόσες πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε μαζί”, δήλωσε επίσης ο Μακρόν σε ανάρτησή του στο Χ απευθυνόμενος στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι μαύρες τρύπες που αγχώνουν το Μαξίμου

    Το Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφει εκτάκτως σε μια στόχευση πρώτης...

    AXAIA: Το καλοκαίρι του 2026 ο σιδηρόδρομος στα Αραχωβίτικα

    Σε περίπου 15 μήνες το καλοκαίρι του 2026 θα...

    Ηρώ: «Κοιμήθηκα σε παγκάκι έξω από το μουσείο Αθηνών και μου έκλεψαν τα παπούτσια»

    Η τραγουδίστρια Ηρώ προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για...

    Στην αιωνιότητα ο Πάπας Φραγκίσκος, σε θέση μάχης οι διάδοχοί του

    Παρουσία περίπου 200.000 πιστών, πλήθους αρχηγών κρατών, ανώτατων κληρικών,...