Μαλαισία: Κροκόδειλος κατασπάραξε αγοράκι που ψάρευε με τον πατέρα του

Ημερομηνία:

Φρικιαστικό θάνατο είχε ένα αγοράκι ενός έτους στα σαγόνια ενός κροκόδειλου στην Μαλαισία. Ο κροκόδειλος έφαγε ζωντανό το παιδί, ενώ ο πατέρας του τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που κωπηλατούσαν σε ένα ποτάμι.

Ο κροκόδειλος άρπαξε το παιδί από το κανό ενώ ψάρευε με τον πατέρα του στα ανοιχτά του Lahad Datu στη Sabah το πρωί της Πέμπτης.

Ο απελπισμένος πατέρας προσπάθησε να διώξει τον κροκόδειλο, αλλά δεν είχε πολλές πιθανότητες. Βγήκε στις όχθες με πολλά τραύματα από δάγκωμα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου τραύματος στο κεφάλι του. Οι χωρικοί έσωσαν τον 40χρονο άνδρα, αλλά ο κροκόδειλος είχε ήδη σύρει τον γιο του στα πιο βαθιά μέρη του ποταμιού.

Αργότερα αναδύθηκε στην επιφάνεια με το ακρωτηριασμένο σώμα του αγοριού στα σαγόνια του πριν βυθιστεί ξανά στο νερό με το πτώμα.

Ο Sumsoa Rashid, επικεφαλής της Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Lahad Datu, δήλωσε: «Ο πατέρας υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Ο γιος του αγνοείται και οι έρευνες συνεχίζονται. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lahad Datu για ιατρική περίθαλψη».

Οι αξιωματούχοι έχουν επίσης προειδοποιήσει τους χωρικούς που ζουν κατά μήκος του ποταμού να μείνουν έξω από το νερό λόγω κινδύνου νέας επίθεσης.

Ο Σουμσόα πρόσθεσε: «Πολλοί κάτοικοι εκεί βασίζονται στον ποταμό για την τροφή τους και τα προς το ζην. Τους έχουμε προειδοποιήσει για τους επιπλέον κινδύνους αυτή τη στιγμή και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο κροκόδειλος είναι πιθανό να βρίσκεται ακόμα στην περιοχή».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα στοιχεία σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Υπέστη θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης (video)

Σημαντικά νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις...

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας

Σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε στο 5ο...

Ιαπωνία: Οι «απερίσκεπτοι» ορειβάτες στο Φούτζι θα… πληρώνουν τη διάσωση με ελικόπτερο – Χρεώσεις με το λεπτό

Τέλος στις δωρεάν επιχειρήσεις διάσωσης με ελικόπτερο στο όρος Φούτζι κατά...