ΜΑΛΕΝΑ: Οι πρώτες πληροφορίες για το πόρισμα των ιατροδικαστών

    Ημερομηνία:

    Οι ιατροδικαστές που διευρευνούν τον θάνατο της Μαλένας φαίνεται πως καταλήγουν πλέον στα τελικά τους συμπεράσματα για τους λόγους που έχασε τη ζωή του το μικρό κορίτσι από την Πάτρα.

    Το αναμενόμενο ιατροδικαστικό πόρισμα, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις, και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, τα ευρήματα, οδηγούν στην εκδοχή του εγκλήματος, μέσω ασφυκτικού θανάτου.

    Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία πως δολοφόνησε την 9χρονη Τζωρτζίνα – χορηγώντας της κεταμίνη – η επιτροπή που διευρευνά την περίπτωση της Μαλένας φέρεται να πιστοποιεί πως στο παιδί αυτό δεν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες.

    Η Μαλένα φέρεται να πέθανε από ασφυκτικό θάνατο και χωρίς την παρουσία ουσιών στον οργανισμό της.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha, η επιτροπή καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, με βάση στοιχεία εξωτερικά, όπως οι γρατσουνιές στη μύτη της Μαλένας.

    Μάλιστα, φέρεται να εντοπίζεται μια έντονη συμφόρηση στους πνεύμονες, χωρίς όμως να παραπέμπει σε ασφυκτικές κηλίδες.

    Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Alpha, οι ιατροδικαστές φέρεται να κατέληξαν στο παραπάνω συμπέρασμα, αξιωποιώντας μεταξύ άλλων το γεγονός πως – ήδη από τις πρώτες τοξικολογικές που έγιναν τότε – δεν είχαν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του παιδιού πέραν των φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέες φωτογραφίες για την υπόθεση Επστάιν, ο Στίβεν Χόκινγκ ανάμεσα σε δύο νεαρές με μπικίνι

    Νέες φωτογραφίες με τον διάσημο καθηγητή Στίβεν Χόκινγκ αλλά...

    Δημογραφικό: Τα 3 σενάρια για τις γεννήσεις το 2050 και οι περιοχές της Ελλάδας που εκπέμπουν SOS, δείτε πίνακες

    Η συζήτηση για το δημογραφικό επιστρέφει με επιτακτικότητα στο δημόσιο διάλογο,...

    Αχαρνών: Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα – Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι

    Σε ένα αιματηρό καβγά κατέληξε ο αρχικός διαπληκτισμός για την προτεραιότητα ανάμεσα...

    Η Πάτρα σε οικονομικό αδιέξοδο: Μικρές επιχειρήσεις σε λουκέτο, real estate και τουρισμός δεν αρκούν

    Η οικονομική δραστηριότητα στην Πάτρα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, με...