Μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι με ρετσίνα

    Ημερομηνία:

    Βήμα 1

    Μανιτάρια: Ξεκινάμε αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Αν χρειάζεται να τα καθαρίσουμε, χρησιμοποιούμε μια νωπή πετσέτα ή μια μαλακή βούρτσα ώστε να μην απορροφήσουν νερό και χαλάσει η υφή τους. Τα στεγνώνουμε πάρα πολύ καλά. Αν τα μανιτάρια είναι μεγάλα, τα κόβουμε σε 2-3 μικρότερα κομμάτια. Κόβουμε τις σκελίδες σκόρδου σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Χοντροκόβουμε τον μαϊντανό.

    Βήμα 2

    Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει καλά. Αλείφουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και τα τοποθετούμε στο καυτό τηγάνι. Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια για 3΄-4΄, αφήνοντάς τα να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

    ICECAP

    Βήμα 3

    Προσθέτουμε τις φέτες σκόρδου και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε συχνά με μια ξύλινη σπάτουλα. Μόλις τα μανιτάρια πάρουν χρώμα, σβήνουμε με τη ρετσίνα και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε για λίγο τα υγρά να εξατμιστούν, ενώ συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο εάν χρειάζεται. Προσθέτουμε αλάτι, μπούκοβο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνουμε και λίγο από τον χοντροκομμένο μαϊντανό, ανακατεύοντας καλά.

    Βήμα 4

    Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε τα μανιτάρια με τον υπόλοιπο μαϊντανό και συνοδεύοντας με φρυγανισμένο ψωμί αν θέλουμε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία workout που κάνουν θαύματα στη λίμπιντο

    Τα επίπεδα της λίμπιντο δεν είναι ποτέ σταθερά σε...

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! Αυτή είναι η νέα μορφή οικογένειας στην Ευρώπη – Τι ισχύει για τους γάμους και τα διαζύγια

    Ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας βρίσκεται πλέον σε τροχιά...

    Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα νομίσματα των 2 ευρώ: Δείτε πόσο πωλούνται

    Κι όμως κάποια από τα νομίσματα των 2 ευρώ...