Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμα 24ωρα για τον δημοσιογράφο και τη σύζυγό του στη ΜΕΘ του Γεννηματάς

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτης και τη σύζυγό του, ηθοποιό Ρένα Βενιέρη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στις 18 Φεβρουαρίου.

    ICECAP

    Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.
    Η κατάστασή τους παραμένει πολύ σοβαρή αλλά και σταθερή, γεγονός που αφήνει μικρά περιθώρια αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς, καθώς ο χρόνος μη επιδείνωσης στη ΜΕΘ θεωρείται «κερδισμένος» χρόνος.

     

    Ωστόσο, τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...