Μάνος Δασκαλάκης: Η ζωή του ένα μήνα αφού συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Ένα μήνα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης περνά δύσκολες στιγμές – σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον- και αγωνιά για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών του.

    Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, όπως προκύπτει απ’ τις τελευταίες συνομιλίες με τους στενότερους φίλους του, δε φοβάται και δεν πιστεύει ότι θα του ασκηθεί δίωξη, δεν αλλάζει το παραμικρό από τα όσα είπε για την 33χρονη στην ανακρίτρια αλλά και μπροστά στις κάμερες και δηλώνει στη διάθεση των Αρχών, αν κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

    Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πλέον καθημερινή επικοινωνία μόνο με τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους του. Πλέον αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μένει στην Αθήνα, σπάνια εμφανίζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκεί που είναι θαμμένα τα παιδιά του και παραμένει πάντα στο κάδρο της μεγάλης έρευνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ στο νερό: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το απολαύσεις με ασφάλεια

    Αδιαμφισβήτητα, μία από τις ερωτικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών...

    Θρίλερ με τον «θησαυρό» του Ντίμη Κρίτσα…

    Πίνακες ζωγραφικής από μεγάλους Ελληνες και ξένους ζωγράφους, ρούχα εποχής...

    Πάτρα: ΜΑΙΖΩΝΟΣ και ΓΚΟΤΣΗ: Παραμένει η ίδια, σαπισμένη, σκαλωσιά στο σημείο

    του Αχιλλέα Ροδίτη Καμία αλλαγή από τον περασμένο Μάιο δεν...

    Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα θα καταβληθεί η 5η δόση

    Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου αναμένεται να λάβουν το επίδομα παιδιού...