Μανούσος Μανουσάκης: Το «αντίο» του Γιάννη Τσιμιτσέλη – Σκηνοθέτησε με τα ωραία σου τα κοντινά τους αγγέλους εκεί πάνω, γράφει

    Ημερομηνία:

    Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο σκηνοθέτης μερικών από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

    Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έχει σκηνοθετήσει και αναδείξει πλήθος ηθοποιών.

    Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που πρωταγωνίστησε στη σειρά  του «Μη Μου Λες Αντίο». Ο ηθοποιός έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση στα social media.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα της ανάρτησής του τον ευχαρίστησε για όσα έκανε για εκείνον.

    «Σε ευχαριστώ για όλα… Σου χρωστάω πολλά! Σκηνοθέτησε με τα ωραία σου τα κοντινά τους αγγέλους εκεί πάνω και χτίσε τις καριέρες τους όπως έκανες σε αρκετούς από εμάς εδω κάτω», έγραψε ο ηθοποιός.

    Δείτε την ανάρτηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...