Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μέισον Γκρίνγουντ παντρεύεται την κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό

    Ημερομηνία:

    Μέσα σε 14 μήνες Χάριετ Ρόμπινσον και Μέισον Γκρινγουντ έφτασαν από τα δικαστήρια στα… σκαλιά της εκκλησίας.

    Φλίγκος

    Τον Ιανουάριο του 2022 η κοπέλα του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατήγγειλε τον σύντροφο για βιασμό και ξυλοδαρμό.

    Μάλιστα υπήρχε και σχετικό βίντεο που «έκαιγε» τον διεθνή Άγγλο επιθετικό Γιουνάιτεντ, όπως και ηχητικά κλιπ, στα οποία ακουγόταν να την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή απειλώντας την με βία.

    ICECAP

    Εν τέλει 13 μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2023, ο Γκρίνγουντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω απόσυρσης βασικών μαρτύρων καθώς και νέου υλικού που έφτασε στα χέρια των Αρχών.

    Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, όπως έγινε γνωστό περιμένουν το πρώτο τους παιδί και σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Sun» οι δυο τους αναμένεται σύντομα να παντρευτούν.

    Ο Γκρίνγουντ από όταν έγινε η καταγγελία έμεινε εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρόλο που πληρώνεται κανονικά το μέλλον του είναι στον αέρα. Το συμβόλαιο του με τους Κόκκινους Διαβόλους έχει ισχύ μέχρι το 2025.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πληρωμή ΦΠΑ με τον μήνα από τέλος Μαΐου – Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται πρώτες στο νέο καθεστώς

    Πρεμιέρα κάνει στο τέλος Μαΐου το νέο σύστημα υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ σε μηνιαία -αντί για...

    ΠΑΤΡΑ: Τράκαρε στην Αγυιά σταθμευμένα οχήματα και το ‘σκασε!

    Βρήκαν τα αυτοκίνητά τους τρακαρισμένα! Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγη...

    Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ’ συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

    Την απίστευτη συνάντηση του Πάπα Λέοντα  ΙΔ' με τον Θανάση Βέγγο αφηγείται στο...