Μαρί Κωνσταντάτου: «Eίμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτή την περίοδο»

    Ημερομηνία:

    H Μαρί Κωνσταντάτου που επιστρέφει θεατρικά πλέον με τον Μάικ τον Φασολάκη, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη.

    Μέσα σε όλα η Μαρί Κωνσταντάτου αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της υιοθεσίας λέγοντας πως παρότι η ίδια δε μπήκε ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία, τη θεωρεί μια διαδικασία απαγορευτική που θα πάρει χρόνια για να αλλάξει το νομικό της πλαίσιο.

    «Η διαδικασία της υιοθεσίας δεν είναι εύκολη, είναι σχεδόν απαγορευτική. Υπάρχουν άλλα πράγματα γύρω – γύρω που δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε μια υιοθεσία. Προσωπικά δεν ξεκίνησα μια τέτοια διαδικασία αλλά ήξερα άλλα άτομα που ήθελαν να το κάνουν και κάποια στιγμή “κόλλησαν” τα πράγματα γιατί υπάρχουν φυσικοί γονείς οι οποίοι δε δίνουν συγκατάθεση.

    Ναι μεν τα έχουν εγκαταλείψει αλλά δε δίνουν συγκατάθεση να πάνε σε μια άλλη οικογένεια. Είναι πολλά από πίσω και μέχρι να αλλάξει η νομοθεσία νομίζω ότι θα πάρει αρκετά χρόνια» είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

    Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Μαρί Κωνσταντάντου αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της χωρίς να θέλει να δώσει καμία επιπλέον πληροφορία.

    https://www.govastileto.gr/

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογικές δηλώσεις: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν φέτος για τους φορολογούμενους

    Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/2/2025

    Τα τέσσερα παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Super...

    Βασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρων

    του Βασίλη Π. Καυκόπουλου Πολλοί είναι οι κάτοικοι, Άνω και...
    Best Shop