Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και μπορεί να λέει ότι νομίζει»

    Ημερομηνία:

    Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από το στούντιο.

    «Νιώθω ικανοποίηση που συνεχίζουμε του χρόνου με τον Άρη Πορτοσάλτε, αυτό θέλαμε. Ο Κώστας Τσουρός είναι φίλος μου, οπότε είναι διαρκής η πρόταση, δεν είναι τωρινή. Κάθε χρόνο διορθώνουμε πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης θα έχει πάντα θέση στην τηλεόραση, σε όποιο ρόλο θέλει να επιτελέσει. Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι ένα καινούργιο τοπίο, χωρίς Γιώργο Παπαδάκη και Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και μπορεί να λέει ότι νομίζει», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 123

    https://www.youtube.com/watch?v=lnrNPU7dxBc

    H Πάτρα γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα με μουσική, χορό και χαρταετούς (φωτο)

    Η Πάτρα αποχαιρέτησε το καρναβάλι του 2026 και γιόρτασε την...

    Τραγωδία σε πτήση της Air France: Βρέφος πέθανε από ανακοπή

    Η Air France επιβεβαίωσε πως ένα βρέφος πέθανε από αναπνευστική ανακοπή το πρωί...