Μαρία Αντωνά: «Η απώλεια της μαμάς μου ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω βιώσει»

Ημερομηνία:

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον θάνατο της μητέρας της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την απώλειά της. «Η περσινή ήταν μία χρονιά που ο Θεός αποφάσισε και να μου δώσει και να μου πάρει πράγματα. ήταν δύσκολο αλλά από μικρή έχω μάθει να είμαι δυνατή και η δουλειά μου λειτουργεί ως φάρμακο.

Με βοήθησε να σκεφτώ τα επόμενα βήματά μου. Η απώλεια της μαμάς μου ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω βιώσει μέχρι στιγμής. Συνέβη απρόοπτα, δεν ήξερα ότι είναι άρρωστη. Ο χρόνος μου κάνει πιο αισθητή την παρουσία της», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Μαρία Αντωνά.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αιμοδοσία από την Κίνηση Πρόταση – φωτο

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η...

6 Εργα αποκατάστασης 4,59 εκατ. ευρώ στην Πάτρα: Στόχος να ξεκινήσουν έως το τέλος του 2026

Στην επόμενη φάση πέρασαν τα έξι έργα αποκατάστασης των...