Μαρία Αντωνά – Σοφιάννα Αβραμάκη: Βγήκαν για καφεδάκι για να τα ξεκαθαρίσουν όλα

    Ημερομηνία:

    Τέλος στα κακόβουλα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έβαλαν η Μαρία Αντωνά και η Σοφιάννα Αβραμάκη με μία φωτογραφία όλο… υπονοούμενα!

    Το βράδυ της Κυριακής (8/05) η σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη συνάντησε την survivor Σοφιάννα και… έβαλαν καφέ να τα πουν, καθώς δεν έγιναν ούτε ειπώθηκαν λίγα στην Δομινικανή Δημοκρατία!

    Screenshot 2

    Οι δηλώσεις, άλλωστε, του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στις προσωπικές συνεντεύξεις του ήταν αρκετά αινιγματικές όσον αφορά την σχέση του ποδοσφαιριστή με την Σοφιάννα. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτοί οι δύο έιχαν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα εξαφανιζόντουσαν στο δάσος για να μην φαίνονται στις κάμερες της παραγωγής.

    Αίσιο τέλος, όμως, φαίνεται να έχει αυτή η σαπουνόπερα μετά την φωτογραφία που ανέβασαν η Αντωνά και η Σοφιάννα, καθώς φαίνονται ιδιαίτερα φιλικές η μία προς την άλλη.

    Screenshot 3

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τότε κάνει έναρξη το Χιονοδρομικό κέντρο Καλάβρυτων-Δείτε τις εκδηλώσεις

    Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με ανακοίνωση του κάνει γνωστό...

    Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

    Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας...

    Οι Πατρινοί που έκαναν πάρτι για να ενισχύσουν την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου

    Μια μοναδική βραδιά, με ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό, έζησαν πριν...

    Απο την Κωστάντζα της Ρουμανίας στην Πάτρα

    Η Πάτρα θα είναι μία απο τις πόλεις που...