Μαρία Φραγκάκη: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η δημοσιογράφος – Τι συνέβη

    Ημερομηνία:

    Εκτός του «Open Weekend» βρέθηκε σήμερα η Μαρία Φραγκάκη, καθώς εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο.

    Η γνωστή δημοσιογράφος συγκεκριμένα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη και τώρα αναρρώνει.

    Την είδηση έκανε γνωστή η Ελένη Τσολάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στη συνεργάτιδά της, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το χειρουργείο.

    Τη θέση της Μαρίας Φραγκάκη πήρε προσωρινά η Νάνσυ Παραδεισανού.

    «Στη θέση της Μαρίας μας σήμερα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Της συνέβη κάτι την Πέμπτη το βράδυ. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο. Έκανε ένα μικρό χειρουργείο. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα και πάλι κοντά μας», είπε συγκεκριμένα η Ελένη Τσολάκη.

    Τι δεν ξέρουμε για την Μαρία Φραγκάκη

    Η Μαρία Φραγκάκη είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός πολλά χρόνια. Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ άλλων, από τον Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed.

    Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

    Την 39χρονη τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», που ο γιος της την παρότρυνε να πάει.

    «Μου είπε “θα μου λείψεις πάρα πολύ, αλλά μαμά θέλω να πας”», έχει αποκαλύψει η ίδια.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραλιακή Ρίου: Στην πλευρά του Αγίου Βασιλείου το τρυπάνι από βδομάδα

    Επίσκεψη στο εργοτάξιο και τα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις στο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/9/2025

    Τα ματς για την πρεμιέρα της League Phase του...

    Συνταγή για λαζάνια πίτσας 5 στρώσεων – Τα παιδιά θα τα λατρέψουν

    Αυτή η πίτσα λαζάνια με 5 στρώσεις, γεμάτη τυρί,...

    Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Δημήτρης Σταρόβας: «Παραποίησαν βίντεο και φωτογραφίες μου…»

    Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Δημήτρης Σταρόβας, με τον μουσικό και...