Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Γάμος και βάπτιση μαζί

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην κοινή ζωή της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη, που μένουν πλέον μόνιμα στην Ελλάδα.

    Η παρουσιάστρια υπέγραψε με τον όμιλο του ΑΝΤ1 για παρουσίαση εκπομπής που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον Φεβρουάριο, ενώ ο σύντροφός της έπειτα από 18 χρόνια άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν και άνοιξε γυναικολογικό ιατρείο στο Μαρούσι, συνεχίζοντας την παράδοση του επίσης γιατρού πατέρα του.

    «Πάντα δίπλα μου», λέει ο Στέλιος Μανουσάκης αναφερόμενος στην αγαπημένη του που του χάρισε το ομορφότερο δώρο της ζωής του, την κόρη τους Κατερίνα, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας της Μαρίας Ηλιάκη. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο γάμος και η βάπτιση δεν πρόκειται να γίνουν μέχρι τον Μάιο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι το διπλό μυστήριο να προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, ενώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στον τόπο καταγωγής τους, την Κρήτη.

    Φλίγκος

    Εκπομπή με χιούμορ και νοσταλγία

    Σε ένα πολύχρωμο και άκρως εντυπωσιακό στούντιο γυρίζεται η νέα εκπομπή της Μαρία Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη, που θα μεταδίδεται από τις αρχές Φεβρουαρίου. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμη δεν έχει επιλεχθεί ο οριστικός τίτλος. Οι πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή προορίζεται μόνο για το Μακεδονία TV, αλλά γίνονται συζητήσεις μήπως τελικά μεταδοθεί και από τον ΑΝΤ1, αφού αφορά τις παλαιότερες εκπομπές του καναλιού του Αμαρουσίου. Η εκπομπή θα έχει πολύ χιούμορ, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που οι ίδιοι οι παρουσιαστές έχουν δημοσιεύσει. Θα έχει σίγουρα μια εσάνς νοσταλγίας, καθώς θα φιλοξενεί ανθρώπους από το τηλεοπτικό παρελθόν, όπως συντελεστές παλαιότερων εκπομπών, ενώ θα προβάλλονται σκηνές όχι μόνο από τον αέρα, αλλά και από τα παρασκήνια.

    GLEARNET

    Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ο τίτλος, όμως γνωρίζουμε πως αυτή η εκπομπή θα είναι ένα τηλεοπτικό flashback σε εκπομπές και σειρές του ΑΝΤ1 που έγραψαν ιστορία. Το δίδυμο των παρουσιαστών θα κάνει ενδιάμεσα κάποια σατιρικά σκετς εμπνευσμένα από τη θεματολογία. Παράλληλα, η Μαρία Ηλιάκη συνεχίζει τη δραστηριότητά της στο Instagram ως influencer, καθώς είναι μία από τις πρώτες διδάξασες σε αυτόν τον τομέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...

    Δημόσιο: Σε νέα 24ώρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ-Ποια είναι τα αιτήματα της

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσει την 1η Οκτωβρίου η ΑΔΕΔΥ σε...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο απέναντι στον καθεστωτισμό Μητσοτάκη

    Η 89η ΔΕΘ δεν ήταν απλώς μια ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη....

    Πάτρα: Συνελήφθη ανήλικος με ναρκωτικά – “Χειροπέδες” και στον πατέρα

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...