Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω»

    Ημερομηνία:

    Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@Star και τη Φωτεινή … χωρίς φόβο και πάθος για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και έχουν προκαλέσει αίσθηση αλλά και τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

    Για τη Ναταλία Γερμανού και την κατά καιρούς σχέση τους, η ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι καταπιέζω τη Ναταλία Γερμανού. Στη θέση της θα με ξανακαλούσα».

    GLEARNET

    Η απάντηση, ωστόσο, που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, είχε να κάνει με συγκεκριμένες παλαιότερες δηλώσεις της, τις οποίες η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να υποστηρίζει.

    «Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω και θα του πω «παντρέψου με». Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουντιάλ 2026: Γκέλα της Γαλλίας στην Ισλανδία, έκπληξη στη Σουηδία το Κόσοβο

    Αρκετές εκπλήξεις περιλάμβαναν οι σημερινοί αγώνες των προκριματικών του...

    Πάτρα: Μπαρ, μπουζούκια και καφέ με πατέντες για καπνιστές

    Μπορείς να αφαιρέσεις την Ελλάδα από το κάπνισμα, αλλά...

    Έμεινε στη φυλακή 42 χρόνια για ένα φόνο που δεν έκανε και μόλις αποφυλακίστηκε τον συνέλαβε η ICE για απέλαση

    Η οικογένεια του Σουμπραμανιάμ Βένταμ περίμενε με αγωνία την αποφυλάκιση του ανθρώπου τους...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/10/2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, αδελφή, γιαγιά & θεία ΔΕΣΠΟΙΝΑ χήρα ΝΙΚ....