Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω»

    Ημερομηνία:

    Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@Star και τη Φωτεινή … χωρίς φόβο και πάθος για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και έχουν προκαλέσει αίσθηση αλλά και τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

    Για τη Ναταλία Γερμανού και την κατά καιρούς σχέση τους, η ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι καταπιέζω τη Ναταλία Γερμανού. Στη θέση της θα με ξανακαλούσα».

    Η απάντηση, ωστόσο, που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, είχε να κάνει με συγκεκριμένες παλαιότερες δηλώσεις της, τις οποίες η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να υποστηρίζει.

    «Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω και θα του πω «παντρέψου με». Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξάνεται η τιμή των καυσίμων από τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

    Με την αυγή του 2026 οι οδηγοί σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής...

    Η Ριάνα χτίζει δύο brands-κολοσσούς: Fenty Beauty και Savage X Fenty ξεπερνούν τα $3 δισ. (pics)

    Η Ριάνα έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα παγκοσμίως που δημιούργησε δύο ξεχωριστές...

    Στα hotspots της διαχείρισης μεγάλου πλούτου η Ελλάδα (πίνακας)

    H διαχείριση του μεγάλου πλούτου, ειδικά σε περιόδους που οι...

    Oλιστικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση

    Ενα ολιστικό σχέδιο νέων παρεμβάσεων για το Στεγαστικό, που στοχεύει ταυτόχρονα...