Μαρία Καρλάκη: “Είμαι ξεκάθαρα υπέρ της υιοθεσίας και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών”

    Ημερομηνία:

    “Αν εμείς είμαστε straight, το παιδί μας όταν μεγαλώσει θα γίνει straight; Δεν μπορεί να γίνει γκέι; Όλοι οι γκέι από γκέι ζευγάρια έγιναν;”.

    Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά μητέρα, ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, παίρνοντας ανοιχτά θετικά θέση.

    «Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι έχω γεννήσει. Είναι η πρώτη μου έξοδος μετά από δύο μήνες, νιώθω περίεργα, σαν να έχω αφήσει κάτι και να πρέπει να γυρίσω πίσω. Ήρθε ο πατέρας, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία», δηλώνει η Μαρία Καρλάκη.

    «Άλλο η αναπαραγωγική ικανότητα και άλλο η ικανότητα να είσαι γονιός. Το παιδί θέλει αγάπη και δεν κοιτάει εάν εσύ είσαι άντρας ή γυναίκα», σχολιάζει η τραγουδίστρια για το ευαίσθητο ζήτημα που τέθηκε στη δημόσια συζήτηση το τελευταίο διάστημα.

    «Ακούστηκε ότι οι ομόφυλες γυναίκες θα έχουν περισσότερα ελαφρυντικά σε σχέση με τους γκέι άντρες. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υιοθετήσει ένα παιδί, δεν έχει σχέση με το φύλο και δεν πρέπει να σου κόβει κανένας αυτό το δικαίωμα», υπογραμμίζει η Μαρία Καρλάκη αμέσως μετά.

    «Αν εμείς είμαστε straight, το παιδί μας όταν μεγαλώσει θα γίνει straight; Δεν μπορεί να γίνει γκέι; Όλοι οι γκέι από γκέι ζευγάρια έγιναν; Πώς έγινε αυτό ρε παιδιά; Είμαι ξεκάθαρα υπέρ της υιοθεσίας και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Μαρία Καρλάκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...