Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Ημερομηνία:

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ακόλουθούς της η Μαρία Κορινθίου.

    Η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε στην γειτονική χώρα με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Καραθανάση.

    Μάλιστα, σε φωτογραφία που ανέβασε με τον Γιώργο Καραθανάση να οδηγεί ένα σκάφος έχει γράψει στη λεζάντα: «Ο καπετάνιος μου».

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    Χαρακτηριστικό του έρωτα που ζει το ζευγάρι είναι το γεγονός ότι κι ο Γιώργος Καραθανάσης ανέβασε στον δικό του λογαριασμό μια φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου, γράφοντας στα Αγγλικά: «My girl», δηλαδή «Το κορίτσι μου».

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ «ΣΙΔΕΡΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τα μέτρα για τα όπλα… «πονοκέφαλος» για τη νύχτα

    Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την χρήση όπλων δεν...

    7 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν πρόκειται για το σεξ και την ερωτική σύνδεση,...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...