Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Ημερομηνία:

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ακόλουθούς της η Μαρία Κορινθίου.

    Η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε στην γειτονική χώρα με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Καραθανάση.

    Μάλιστα, σε φωτογραφία που ανέβασε με τον Γιώργο Καραθανάση να οδηγεί ένα σκάφος έχει γράψει στη λεζάντα: «Ο καπετάνιος μου».

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    Χαρακτηριστικό του έρωτα που ζει το ζευγάρι είναι το γεγονός ότι κι ο Γιώργος Καραθανάσης ανέβασε στον δικό του λογαριασμό μια φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου, γράφοντας στα Αγγλικά: «My girl», δηλαδή «Το κορίτσι μου».

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑ

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Χάθηκε το μέτρημα» απο τις πτώσεις σοβάδων – Nέο περιστατικό με πτώση τούβλων αυτή τη φορά – φωτό

    Μια ακόμα πτώση σοβάδων από ακίνητο έρχεται να προστεθεί...

    Πώς εξηγείται επιστημονικά η γοητεία;

    Όλοι έχουμε γνωρίσει έναν άντρα ή μία γυναίκα, που...

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...

    Zodiac: Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμα του serial killer 51 χρόνια μετά!

    Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρες δεκαετίες προκειμένου να καταφέρει...