Μαρία Σάκκαρη: Η νέα φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και η καρδιά

    Ημερομηνία:

    Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021 ολοκληρώθηκαν και πριν αρχίσει η προετοιμασία για το 2022, όπου στόχος θα είναι τα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε τις διακοπές της. Διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, ανεβάζοντας μάλιστα και μια νέα φωτογραφία τους στα social media, δείχνοντας ότι περνάνε καλά.

    Η Σάκκαρη κατάφερε μέσα στο 2021 να ανέβει πιο ψηλά από ποτέ στην παγκόσμια κατάταξη και να καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Γεγονός που οφείλεται, προφανώς, στη δουλειά τους, αλλά και στο γεγονός ότι είναι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής της.

    Φλίγκος

    Ένας από αυτούς, φυσικά, είναι ο συναισθηματικός, με την Σάκκαρη να μην έχει κρύψει τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αρκετές φορές ως τώρα άλλωστε, είτε η ίδια είτε ο αγαπημένος της, ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media και το έγινε και τώρα, με τη νέα ανάρτηση της Σάκκαρη στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με μία καρδιά.

    Μαρία Σάκκαρη: Η νέα φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και η καρδιά

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Περικλή Γκόλφη

    Έφυγε από την ζωή ο Περικλής  Γκόλφης του Αντωνίου,...

    Εκτός Top 25 ο Τσιτσιπάς για πρώτη φορά μετά το 2018

    Ο πρόωρος αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά από το Roland Garros 2025 είχε...

    Κυψέλη – Μεροκάματο του τρόμου: Στον ΑΝΤ1 μιλά το θύμα της άγριας επίθεσης (βίντεο)

        Της Φωτεινής Νάσσου   Tρία άτομα χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές εργαζόμενο...