Μαρία Σαράποβα: Η πιο σέξι τενίστρια είπε το «ναι» στον Βρετανό εκατομμυριούχο σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Ένα χρόνο σχεδόν μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση των αρραβώνων της στο Instagram.

    Φλίγκος

    Ποζάροντας αγκαλιασμένη με τον αγαπημένο της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαρισμό μια τρυφερή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Είπα “ναι” από την πρώτη ημέρα που σε γνώρισα. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό, έτσι δεν είναι;».

    Μάλιστα και ο γοητευτικός Βρετανός, Αλεξάντερ Τζιλκς, έκανε μια παρόμοια ανάρτηση, που έγραφε: «Σ’ ευχαριστώ που με έκανες ένα πολύ, πολύ ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ για μια ζωή όπου θα σε αγαπάω και θα μαθαίνω από σένα».


    Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαράποβα αρραβωνιάζεται καθώς το 2010 είχε «πει το ναι» στον NBAer Σάσα Βούγιασιτς, ωστόσο ο αρραβώνας έληξε άδοξα το 2012.

    sharapovaex

    Το όμορφο ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δίχως να κρατά μυστικό πλέον τον δεσμό τους!

    ICECAP


    Ο 41χρονος Βρετανός είναι επιφανής επιχειρηματίας στο χώρο της τέχνης, επιστήθιος φίλος του πρίγκιπα Χάρι, ενώ ήταν παντρεμένος για τέσσερα χρόνια με τη σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo (κολλητής της Μέγκαν), προτού χωρίσουν το 2016.

    SARAPOVA3


    Αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία Ρωσίδα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 και κατέκτησε 5 Grand Slam, το 2019 γνωστοποίησε την απόσυρσή της από τα τερέν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Inc μιλώντας για αυτόν τον επίλογο, δήλωσε:

    «Ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό μου για αρκετό καιρό, πριν τελικά το πάρω απόφαση. Γνωρίζω καλά το σώμα μου και τις δυνατότητές μου. Καλύτερα απ’ οποιονδήποτε άλλον, προφανώς. Συζητώ με πολλούς ανθρώπους που μου δίνουν συμβουλές, αλλά η τελική απόφαση πρέπει πάντα να λαμβάνεται ατομικά.

    Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσω, τη στιγμή που έχασα τη δίψα μου για ανταγωνισμό, για να αγωνίζομαι και για να κερδίζω. Και αυτό δεν επανέρχεται. Συνειδητοποίησα πως ήμουν περισσότερο χαρούμενη κάνοντας άλλα πράγματα εκείνη την περίοδο».

    maria3

     

    tennis4

     

    maria_tennis

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γκάφα αστυνομικών της ΟΠΚΕ! Πέρασαν τα τηλεοπτικά συνεργεία… για αγρότες! Τους στέλνουν στο εδώλιο

    «Γκάφα ολκής» δύο συγκεκριμένων αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αιγίου οι...

    Οι 5 παθήσεις που επιδεινώνει η επέλαση της αφρικανικής σκόνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-5-%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7/

    ΠΑΤΡΑ: Το Σαββατοκύριακο η ομάδα σύγχρονου τσίρκο CIRKELIN στο Λιθογραφείο

    Το θέατρο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος 172Β στην Πάτρα, παρουσιάζει στις 17...

    ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται ο Μουσικός Μάιος με διάλεξη και συναυλία του Omikron Ensemble

    Την Πέμπτη 15 Μαΐου 2025, στις 9 μ.μ. και...