Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;»

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα (10/12) η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει, τους εμβολιασμούς και την υποχρεωτικότητα και έκανε ειδική μνεία στο κίνημα #metoo.

    Η συζήτησή όμως δεν άργησε να «φουντώσει».

    Ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε μια νοοτροπία που υπάρχει σε μέρος του κόσμου και η Μαριάννα Τουμασάτου αντέδρασε εντόνως.

    «Υπάρχει μια νοοτροπία ακόμα που λέει ότι δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που του κουνήθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ηθοποιό να απαντά: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω διάφορες φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό. Τι θα πει; Ό,τι κι αν σου κάνει ο άλλος».

    Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όχι, δεν υπάρχει αυτό. Δηλαδή, είναι να ταράζεσαι. Τι θα πει ότι μου έκανε; Δυστυχώς υπάρχει ένα μέρος της κοινωνίας που το πιστεύει αυτό, αλλά θα πρέπει με τα προβληματικά μέλη της κοινωνίας να ασχοληθούν οι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι, όχι εγώ. Εγώ είμαι μια απλή ηθοποιός με συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μου, δεν στην επιβάλλω απλά δεν μπορώ να ακούω και μουρλά».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex Τhoughts: Τι σκέφτονται οι Αντρες μετά το Σεξ

    Τι σκέφτεται ο άντρας μετά το σεξ είτε όταν...

    Το πιάτο της υγιεινής διατροφής, σύμφωνα με το Harvard

    Το Πιάτο Υγιεινής Διατροφής, το οποίο δημιουργήθηκε από εξειδικευμένους...

    Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να μείνετε έγκυος

    Η αντισύλληψη, αλλά και οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν...

    Νέο σοβαρό τροχαίο στη Δυτική Ελλάδα – Τραυματίστηκε δικυκλιστής (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ περί τις 19:00...