Μαρίνα Πατούλη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον Γιώργο Πατούλη μετά το χωρισμό τους

    Ημερομηνία:

    Ήταν τον Μάρτιο του 2021 όταν η Μαρίνα Πατούλη μιλούσε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

    «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media. Που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και δύομησι μήνες να επικοινωνήσω μαζί του, με απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω εικόνα», είχε πει τότε στις τηλεοπτικές κάμερες.

    Η κρίση αυτή τους οδήγησε στον χωρισμό ωστόσο ο γιος τους Αλέξανδρος συνεχίζει να τους ενώνει, όπως και η αγάπη που έχουν και οι δύο για τα κοινά.

    Φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τις διαφορές του και η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε κοινή φωτογραφία τους στα social media.

    «Η εκδήλωση της Τοπικής & ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας μας έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της @neademokratia, αλλά και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Περιφερειάρχης Αττικής @giorgos.patoulis, η Υπουργός Εσωτερικών @nkerameus». «Υπουργός Εργασίας @adonis_georgiadis, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου @theodorosampatzoglou, o Δήμαρχος Κηφισιάς @thomakos.g, o Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης και ο @spyrosavramakos Προέδρος Νομαρχιακής Β1», έγραψε Μαρίνα Πατούλη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα αλκοολούχα ποτά την εβδομάδα αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών βλαβών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%bf%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%cf%85%ce%be/

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Κινούμαι Ηλεκτρικά: Πότε η επιδότηση μπορεί να φτάσει έως €4.500 – Ποια κριτήρια θα ισχύσουν

    Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά στην επανεκκίνηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με...

    Κουλουράκια ημίγλυκα με μαχλέπι και μαστίχα

    Υλικά Κομμάτια: 35-40  15 γρ. νωπή μαγιά, θρυμματισμένη  120 ml φρέσκο...