Μαρίνα Πατούλη: Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός

    Ημερομηνία:

    Η ανανεωμένη Μαρίνα Πατούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

    Η Μαρίνα Πατούλη, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, ενώ δεν δίστασ να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της στα social media.

    «Σάββατο βράδυ αφού έχω βγει, έχω κάνει τις βόλτες μου, τα ψώνια μου στην Γλυφάδα. Γυρίζω σπίτι, χαλαρώνω και λέω ας ανεβάσω μια φωτογραφία. Κάνω μια ανάρτηση, ξέρεις εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι.

    Φλίγκος

    Μας δίνει πλέον η τεχνολογία τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα. Έβαλα τα φίλτρα, δεν ζω σε καμιά σπηλιά, όλοι με βλέπουν και με γνωρίζουν.

    GLEARNET

    Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 20 ετών, και αγαπάμε τον εαυτό μας, γιατί ειπώθηκε ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, και είναι βασανιστικό. Όχι!Επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας και ως γυναίκες έχουμε και την ωραιοπάθεια, πειραματιζόμαστε με διάφορες μορφές και νομίζω ότι αυτό είναι ατομική ελευθερία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

     

    Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει σύντροφο, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Ο άνθρωπος είναι συντροφικό ον, θέλει να έχει έναν σύντροφο. Αλλά όχι συμβίωση, ο καθένας στο σπίτι του. Παιδί έχω, ολοκλήρωσα αυτό τον κύκλο.

    Το αίσθημα της ελευθερίας είναι μοναδικό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...