Μαρινάκης: «Ούτε για γαϊδούρια ο αγωνιστικός χώρος στη Λαμία, ντροπή για τη Super League»

    Ημερομηνία:

    Μπορεί ο Ολυμπιακός να επικράτησε 6-0 της Λαμίας, παραμένοντας στην κορυφή της Super League 1, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από όλα όσα είδε στο ΔΑΚ.

    Αφού εξέφρασε την οργή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τονίζοντας ότι δεν είναι ούτε για γαϊδούρια. «Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

    Φλίγκος

    Αναλυτικά η ανάρτησή του
    Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο για την ευρεία νίκη αλλά κυρίως για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ρίσκο που πήραν να αγωνιστούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη.

    GLEARNET

    Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου.

    Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του.

    Η Super League οφείλει να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ αγώνας της σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...