Μαρινάκης: Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες μετά την επιστολή που του έστειλαν

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τους αγρότες την ερχόμενη Δευτέρα, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

    «Ελήφθη η επιστολή των αγροτών, ο πρωθυπουργός όπως έχουμε πει, είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα», είπε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «περιμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει, ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι και ποιους θα εκπροσωπούν».

    «Ανοιχτοί δρόμοι, σημαίνει συνέχιση του διαλόγου. Νομίζω ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεση να ακούσουμε τους αγρότες. Έχουμε μιλήσει ξεκάθαρα, ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια εξαντλήθηκαν σε αυτό το επίπεδο. Όμως υπάρχουν πολύ σοβαρά άλλα αιτήματα τα οποία έχουν υποβληθεί κατά καιρούς, όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων, που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ο τρόπος καταβολής για τρίτη χρονιά της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο και πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ΚΑΔ», είπε ο Πάυλος Μαρινάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για την 45χρονη Γιώτα

    Το Σάββατο το 40νθημερο μνημόσυνο της 45χρονης Γιώτας Παναγιωτοπούλου....

    Η Κριτική Επιτροπή απέκτησε εξέδρα

    Την δική της θέση στην εξέδρα απέκτησε η Κριτική...

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΚΑΣ: αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Αρχής

    Ο γενικός διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη...