Μαρινέλλα: Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν δύο μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο – «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

    Ημερομηνία:

    Μια νέα εξέλιξη για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, έγινε γνωστή τη Δευτέρα (25/11), ακριβώς δύο μήνες από την επί σκηνής κατάρρευσή της στο Ηρώδειο.

    Αναλυτικά, δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», μετέφερε πως η 86χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε μικρές επιπλοκές κατά τη διαδικασία της αποκατάστασής της: «Επειδή δεν έχει απορροφηθεί ακόμη εντελώς το αιμάτωμα, υπάρχουν κάποιες μικρές επιπλοκές – δεν είναι κάτι σοβαρό έτσι ώστε να παρερμηνευτεί – και γι’ αυτό τον λόγο απαγορεύονται τα επισκεπτήρια.

    Το ενδεχόμενο, ότι η Μαρινέλλα θα ταξιδέψει σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού έχει αποκλειστεί, καθώς η ίδια δεν θέλει. Νιώθει ασφάλεια στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου βρίσκεται. Στο πλευρό της είναι αυστηρά η κόρη της, Τζωρτίνα, και δύο συνεργάτιδές της».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σερβία: «Θέλουμε εκλογές!» – Περίπου 140.000 κόσμος διαδήλωσε στο κέντρο του Βελιγραδίου

    Περίπου 140.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με ανεξάρτητο οργανισμό, διαδήλωσαν χθες Σάββατο...

    ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ: Ο Δήμος διέγραψε 218.000 κλήσεις! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

    Σε μια μάλλον υποτονική συνεδρίαση, με εμφανή την απουσία...

    Τέλος χρόνου για τους κακοπληρωτές με υψηλές ανεξόφλητες οφειλές – Έρχεται την Δευτέρα νέος κατάλογος μεγαλοφειλετών

    Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) θα δημοσιοποιήσει...

    AΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΟΛΑ: Απερρίφθη η ένστασή της

    Εξελίξεις στην υπόθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα. Με απόφαση...