Μαρίνος Σκανδάμης: Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας

    Ημερομηνία:

    Με ανάρτησή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Μαρίνος Σκανδάμης συνεχίζει τις αιχμές του κατά της ηγεσίας του κόμματός του, επιμένοντας στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ενιαίου προοδευτικού μετώπου.

    Συγκεκριμένα ανέφερε:

    Ενώ στην Ελλάδα ακόμη ψάχνουμε αν και πως μπορεί να ξεπεραστεί ο μικρομεγαλισμός των προέδρων για να παραχθεί το μέτωπο συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων κόντρα στην δεξιά και την ακροδεξιά, στη Γαλλία, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο με συμμετοχή σοσιαλδημοκρατικών, σοσιαλιστικών, αριστερών και οικολογικών κομμάτων κατεβαίνει στις κάλπες κόντρα σε Μακρόν και Λεπέν με πρόγραμμα των πρώτων 15 ημερών που ανακοίνωσε ΣΗΜΕΡΑ και προτάσσει : ανώτατο όριο τιμών στα βασικά είδη διατροφής και στα καύσιμα, σύνδεση πληθωρισμού με αυξήσεις μισθών και συντάξεων, βασικό μισθό 1600 ευρώ, αύξηση 10% στους δημοσίους υπαλλήλους, έκτακτη εισφορά στο μεγάλο πλούτο, ακύρωση του νόμου Μακρόν που αύξησε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις κ.λπ.

    Εδώ κάποιοι θέλουν να αποφασίσουμε του χρόνου (ή μετά τις εθνικές εκλογές). Όλοι να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας πέθανε για 20 λεπτά – Τι του είπαν στον «παράδεισο»

    Ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός για 20 λεπτά...

    Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου;

    Σας έχει τύχει ποτέ να σιγοτραγουδάτε μια μελωδία αρκετή...

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...