Μάριος Ιορδάνου: «Πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια. Τρία εγκεφαλικά» (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στο Έλα Χαμογέλα παραχώρησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, το πρωινό της Κυριακής, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μέσα σε όλα την σημαντική περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του.

    «Πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια. Τρία εγκεφαλικά»

    Ο Μάριος Ιορδάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια. Τρία εγκεφαλικά, δηλαδή στην ουσία ο εγκέφαλος μου ψήθηκε. Έχασα το φως μου, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμούς, δεν είχα σφυγμό. Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα. Αυτό που με κράτησε ζωντανό και δαγκωνόμουν και έλεγα, «όχι ρε φίλε, όχι σήμερα. Σήμερα, θάνατε, δεν θα με πάρεις» ήταν πως θέλω να ζήσω και άλλα πράγματα με την Σοφία».

    «Είναι συνειδητή απόφαση και των δύο να μην κάνουμε παιδιά. Είχα πάντα αυτή την πεποίθηση. Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι δεν ήθελα καμία προέκταση μου σε αυτό τον κόσμο. Θέλω, όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο, να φύγω και να τελειώσει. Να μην αφήσω τίποτα πίσω μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

    «Είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζω, έχει περάσει πολλά και βγαίνει πάντα νικητής. Έχει το θάρρος να υλοποιεί τα όνειρα του» πρόδωσε τρυφερά η Σοφία Καζαντζιάν για τον αγαπημένο της σύντροφο.

    Δείτε το βίντεο

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ανδρας έπεσε από σκαλωσιά στο οδόστρωμα στην οδό Κορίνθου – φωτο

    Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κορίνθου. Σύμφωνα...

    Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 11 χρόνια μετά – «Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα»

    Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τηλεοπτικά η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, έντεκα...