Μάρκος Σεφερλής: Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι το προσπαθούν με τις δηλώσεις τους

Ημερομηνία:

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια νέα ανάρτηση για να απαντήσει σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά.

PHILOXENIA

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός ανέφερε πως εδώ και 35 χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του θεάτρου, ενώ συμβούλευσε τους επικριτές του να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή “μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος”. Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος, που εσείς κατηγορείε έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα».


Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για αυτό λοιπόν, το ξαναλέω, αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα και κοιτάξτε επιτέλους και εσείς για μία φορά, τη δική σας δουλειά. Ίσως έτσι να κάνετε και εσείς επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε από ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος».

Ο κωμικός συνόδευσε το βίντεό του με την εξής λεζάντα: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πόσο θρεπτικά είναι πραγματικά τα μύδια, τα στρείδια και οι γαρίδες; Τι δείχνει νέα μεγάλη έρευνα

Μύδια, στρείδια, γαρίδες, χταπόδι, καλαμάρι, σουπιές και αχινοί έχουν...

Πάτρα – Λογιστές: Σεμινάριο το Σάββατο στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη

Η ένωση λογιστών-φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Αχαΐας (ΕΛΦΕΕ Αχαΐας) μέλος...

Διοργάνωση του «Παράκτιου Δρόμου Πάτρας ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2026

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» διοργανώνει τον «Παράκτιο...